Hotel met zorg

Als u voor een korte periode zorg nodig heeft, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekenhuisopname, of als uw mantelzorger even ontzien moet worden of niet beschikbaar is, dan bent u bij ons van harte welkom.

Onze ruime, comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en tijdens uw verblijf is, op verzoek,
24-uurs reguliere ondersteunende zorg aanwezig.

Klooster&Buren is een dorpscoöperatie met de grondgedachte dat ieder mens uniek is en eigen wensen en behoeften heeft. Daarom is onze eerste vraag dan ook: ‘Wie bent u en wat heeft u nodig?’

Klooster&Buren hotel

Persoonlijke aandacht

Samen met u en/of uw mantelzorger inventariseren we de zorg die u nodig heeft en hoe uw zorgvraag ingevuld kan worden. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen team. Zo kunt u in een prettige omgeving herstellen en ontspannen, met de geruststellende gedachte dat er altijd professionele zorg aanwezig is.

Respijtzorg – Vrij voor de mantelzorger

Krijgt u mantelzorg en wilt u er een keer samen met uw mantelzorger of alleen op uit? Of is uw mantelzorger er even niet? Dan biedt Klooster&Buren u een prettig onderkomen.

We beschikken over verschillende kamers waar u, of degene voor wie u de zorg heeft, (samen) heerlijk kunt bijkomen. De kamers zijn geschikt voor mensen in een rolstoel en hebben een eigen douche en toilet, wifi en minibar. U kunt bezoek ontvangen wanneer u wilt.

KLooster&Buren hotel

Een week in het Hotel met zorg was voor mij de oplossing

Meer informatie