Rondleiding aanvragen

Is wonen in ’t Olde Heem wellicht een optie  voor je. Dan is het het heel begrijpelijk dat je graag eerst wilt kijken hoe de appartementen er uitzien en wat de mogelijkheden zijn.
Door onderstaand formulier in te vullen kun je een rondleiding aanvragen. Als er een afspraak is gemaakt, dan is er ook een gesprek om van elkaar te horen wat de verwachtingen zijn en of wonen in ’t Olde Heem de juist keuze voor je is.

Rondleiding aanvragen

De adresgegevens van het formulier worden instantie gebruikt voor de eerste communicatie. Als je besluit in ’t Olde Heem te komen wonen, dan worden de adresgegevens opgenomen in onze administratie.
Adresgegevens worden gebruikt voor de communicatie die hoort bij het tot stand komen van huur- en eventuele andere overeenkomsten. Adresgegevens worden niet doorgegeven of verkocht aan derden.

Bewoners zijn niet automatisch lid van de Coöperatie Klooster&Buren. Voor het lidmaatschap betaal je € 10,- per jaar. Het is niet verplicht maar het wordt wel erg op prijs gesteld als je lid wordt.