Zorg

In de coöperatie Klooster&Buren wordt gewerkt vanuit de visie dat ieder mens uniek is, zijn eigen wensen en behoeften heeft en (zoveel mogelijk) regie over zijn of haar leven heeft.
Wanneer blijkt dat u een vraag heeft op het gebied van zorg en/of begeleiding wordt er een intake gepland met het zorgteam. De (medische) zorg en de begeleiding in het huis wordt gedaan door het professionele zorgteam van coöperatie Klooster&Buren.

Team

Het team bestaat uit mensen met verschillende opleidingen. Een sterk team met veel specialistische kennis dat samenwerkt met huisartsenpraktijk Kroneman en Hartman in Kloosterburen.
Er is 7 dagen per week, 24 uur per dag zorg aanwezig. Zo bent u er van verzekerd dat u ieder moment van de dag op ons kunt rekenen.

Klooster&Buren zorg dierenweide

Financiering

De financiering van de zorg en begeleiding binnen coöperatie Klooster&Buren wordt geregeld via een persoonsgebonden budget (PGB). Wij werken met het persoonsgebonden budget, omdat je hiermee zelf de regie hebt over de zorg. Je krijgt een budget toegewezen naar aanleiding van wat je nodig hebt. Je spreekt met ons af welke zorg je wilt en hoe je dit wilt inrichten. Afhankelijk van je zorgvraag kun je dit aanvragen bij jouw gemeente, zorgkantoor of zorgverzekering. Wij kunnen je bij deze aanvraag ondersteunen.

Het gaat goed met me. Ik ben goed opgenomen, heb heel veel hulp gehad en goede zorg.

Informatie over

Meer vragen ?

Corrie van der Ziel, zorgcoördinator
tel: 0595 487706
info@kloosterenburen.nl